Betingelser

Betingelser


Ved handel på Fashion-art.dk accepterer du automatisk vores handelsbetingelser, vi anbefaler derfor du læser dem igennem inden du godkender en handel. Der tages altid forbehold for tastefejl eller udsolgte varer.


Priser og leveringsomkostninger.


Priserne som vises på fashion-art.dk er alle inkl moms, men ekskl leveringsomkostninger. Vi har fast leveringspris på 45kr. ligegyldig hvor lille eller stor din ordre er. Når du har gennemført din bestilling, vil du modtage en mail med en bekræftelse i, sørg for at tjekke denne efter evt tastefejl i adresse felt, og tjek at det er det rigtige antal, og str der er blevet bestilt.


Du vil efterfølgende blive opdateret pr mail, når ordren er sendt, eller vi vil kontakte dig hvis ordren bliver forsinket, eller det ikke er muligt at lave din bestilling.


Levering.


Fashion-art vil altid forsøge at sende pakkerne hurtigst muligt, da vores produkter er håndlavede, og ikke er lagervarer men først laves ved ordre må der påregnes lidt ekstra tid. vi bestræber os på at sende indenfor 4-6 dage og i den rækkefølge vi modtager ordrene i. Men der kan være tider hvor dette måske ikke er muligt (særligt i specielle højtider), derfor er det vigtigt at du skriver i kommentarfeltet hvis du skal bruge netop din pakke inden en bestemt dato, så vil vi gøre alt for dette kan nåes!

Vi benytter os af GLS, som kræver 2-5 dage til levering.

Skulle du ikke modtage din ordre, er du altid velkommen til enten at benytte vores kontakt side eller skrive en mail til mail@fashion-art.dk, så skal vi nok hjælpe.


Fortrydelsesret.


Hvis du skulle fortryde et køb, har du 14 dages fortrydelsesret fra du modtager varen. Skriv til mail@fashion-art.dk med dit ordrenr, og send varen tilbage inden 14 dage. Returomkostninger er for egen regning. BEMÆRK: Varen skal stadig være i samme stand som da du modtog den. D.v.s varen skal være intakt, uden ridser og i original emballage.

BEMÆRK: Hvis varen er tilpasset til lige netop dine ønsker, eks med navn, eller dato - bortfalder fortrydelsesretten helt.


Hvis du vælger at fortryde dit køb, skal du sende varen tilbage til denne adresse:

Fashion-art

Kjellerupvej 41, Demstrup

8620 Kjellerup

att: Retur

Senest 14 dage efter, husk og meddel os dette inden pr mail, så vi er opmærksomme på pakken kommer. Pak det hele ind forsvarligt, da du selv vil stå for evt transport-skader der kan opstå undervejs, samt du står også selv for returneringsomkostning-erne vedrørende returneringen.

Betaling for varen bliver tilbageført, så snart vi har modtaget denne, og vurderet varens stand. Skulle varen være beskadiget når vi modtager den, vil du hæfte for evt forringelse af varen.


Reklamation.


Hvis du har reklamationer, kan du altid kontakte os på mail@fashion-art.dk og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig med din reklamation.


Privatpolitik


Fashion-art.dk indsamler kun information som navn, email og adresse. Disse informationer er fortrolige, og vil kun blive brugt i forbindelse med køb og forsendelse. Da betalingen håndteres af Stripe, deles kortoplysninger ikke med Fashion-art.dk.


Databeskyttelse


Fashion-art.dk indsamler og bevarer kun de data, der er relevante for, at afsende en ordre. Dvs. Navn, adresse, telefonnummer og email. Telefonnummer oplyses kun i forbindelse med at give besked ved modtagelse af pakke inkl. track and trace. Dataene bruges kun i forbindelse med forsendelse, og gives ikke videre til andre. 

Fashion-art.dk modtager ikke kundens betalingsoplysninger, da disse varetages og beskyttes af det eksterne betalingsfirma stripe.


Fashion-art

Email:      mail@fashion-art.dk

Addresse:  Kjellerupvej 41,

       8620 Kjellerup

personlige gaver