Kontakt

Kontakt.


Tøv ikke.

Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål, eller der er noget du er i tvivl om.


Er der en vare du synes vi mangler i sortimentet, skriv det, hvordan skal vi ellers vide du mangler den :)


Vi modtager gerne ris og ros, det er kun jer der kan hjælpe os med at blive bedre, til at skabe de gode kvalitetsprodukter til jer.

 
 
 
 

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Q.   Kan jeg selv bestemme hvad der skal graveres på billederne?

 

A.   Nogle af billederne er der forskellige valgmuligheder ved. Mens andre kræver din information for vi kan lave dem præcis til dig, dette er f.eks vores navnetavle. Det er også altid muligt at ændre den i forevejen skrevne titel på vores hjerteserie, til et navn eller kælenavn. Det eneste du skal gøre er at skrive i kommentar boksen ved slutningen af din bestilling det navn du vil have istedet. 

 

Q.   Kan jeg bytte min pakke?

 

A.  Du har altid 14 dages fuld returret, læs mere om dette i vores betingelser. Produkter der er blevet gjort personlige er det ikke muligt at bytte.

 

Q.   Hvor lang leveringstid er der?

 

A.   Vi benytter gls som standard levering, dao bruger 2-4 dage på levering. Vi bruger ca. 4-6 dage på at lave din ordre, vi kører ikke med lager, og laver ordrene som de bestilles, og derfor må der forventes lidt ventetid, især op imod højtider. Derfor hvis du skal bruge den inden en bestemt dato, skriv det i kommentar feltet til os.

 

Q.   Kan jeg få lavet mit eget design?

 

A.   Vi er altid på udkig efter nye ideer, så hvis der er noget du synes vi mangler på shoppen, så tøv ikke med at kontakte os med din ide. Vi kigger på den, skriv til mail@fashion-art.dk, vi svarer indenfor 12 timer. - f.eks et citat du ønsker, nogle invitationer eller noget tredje.